KAYGINTAŞ İLKOKULU
KAYGINTAŞ KÖYÜ NO 27 VARTO / MUŞ
05412022342

VİZYON

Öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir sonraki öğrenime hazırlamak, öğrenmeyi bir amaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları yetiştirmeyi hedefleyen, çağın geldiği donanımlara sahip, kendiyle ve toplumla barışık, kendine güvenen üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bireyleri yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştırmacı, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

NORMAL

08.30-14.10

İnglizce

SOBALI

Köy servisi bulunmamaktadır.

Okulumuz ilçe merkezine 23 km, il merkezine 55 km uzaklıktadır.

Köy